Étkeztetés

Étkezés biztosítása 2020.04.01-től!


Tisztelt Szülő / Gondviselő!

Amint az ismert, a Kormány 40/2020. (III. 11.) Korm. rendeletével veszélyhelyzetet kihirdetéséről döntött Magyarországon, ezt követően rendkívüli iskolai tanítási szünet elrendelésére került sor. Az Önkormányzat - a gyermekek érdekeit, szükségleteit figyelembe véve - az arra jogosultak részére a különleges jogrend időszaka alatt is megszervezi a gyermekétkeztetést.

Értesítés étkezési térítési díj változásáról


Nyíregyháza Megyei Jogú Város Közgyűlésének 2019. december 29.-ei Közgyűlési döntése alapján 2020. január 1-től az alábbiak szerint módosítja az étkezési térítési díjak összegét.

Étkezési kedvezmények


Amennyiben a tanuló jogosult valamilyen étkezési kedvezményre, akkor azt a támogatási igénybejelentő lap kitöltésével mindenképpen szükséges jelezni! Mivel az étkezés lebonyolítása a Közintézményeket Működtető Központ (továbbiakban: KÖZIM) feladata, ezért az étkezési térítési díjkedvezményre jogosító igazolások, határozatok érvényesítése csak abban az esetben lehetséges, ha az a telephelyeken a kijelölt személy részére benyújtásra kerültek.

Letölthető Dokumentumok

Az étkeztetéssel kapcsolatos dokumentumok, igénybejelentők, adatmódosítók, lemondást, hiányzás bejelentést, kedvezményeket igénylő nyomtatványok az alábbi linkeken (PDF) formátumban letölthetőek.